JOBBA HOS OSS

Bli en del av vår gemenskap. Oavsett om du är utvecklare, testare, projektledare, en lovande ung talang eller en rutinerad räv så erbjuder Iceberry dig en trygg miljö att växa i. Vi vill finnas där för dig när du tar ditt nästa steg i karriären.

HUR FUNGERAR DET?

VI MATCHAR JOBBET TILL DIG

Utifrån målbilden går vi vidare med att identifiera flera spännande uppdrag och möjligheter som ligger i linje med vår medarbetares önskemål. Slutligen pekar personen ut den bästa matchningen.

VI VINNER 
TILLSAMMANS

Vi har insett att alla parter drar nytta av att medarbetare mår bra i sitt uppdrag. När både medarbetaren och kunden är nöjda vinner Iceberry långsiktighet med återkommande kunder.

VI BÖRJAR MED DIG

Vi utgår ifrån våra anställda, snarare än företaget. Oavsett vilken roll det handlar om börjar vi med att titta på varje individs erfarenhet, kompetens, intressen och potential. Tillsammans skapar vi sedan en individuell målbild.

DU VÄLJER

På Iceberry strävar vi efter en optimal matchmaking, inte bara för kunden utan även för våra medarbetare. Vi är övertygade om att en nöjd medarbetare blir mer motiverad och därför presterar mycket bättre. Följaktligen är kundnöjdhet också ett sannolikt resultat.

NYFIKEN? SE VÅRA JOBBERBJUDANDEN.

Vi är alltid på jakt efter fler goa kollegor, så kika in på våra annonser.
SE LEDIGA JOBB