VÅRT KURSUTBUD

På Iceberry har vi branschexperter som genom åren hållit utbildningar inom testning, utveckling och förändringsledning. Hundratals företag runt om i landet och över 15 YH-utbildningar har nu tagit del av vår expertis. Läs nedan om några av de kurser som vi erbjuder just nu inom testning.

TILLGÄNGLIGHETSTESTNING

I Sverige började det ställas nya krav på offentliga aktörer när lagen om tillgänglighet till digital offentlig service (DOS-lagen) började gälla 1 januari 2019. Dessutom kommer en än mer utökad kravbild i och med att Tillgänglighetsdirektivet blir svensk lag 2022 och ska börja gälla 2025.

Det betyder att organisationer som arbetar med mjukvara behöver förstå vad tillgänglighet handlar om, samt förbereda sig på att leverera tillgängligt innehåll och tjänster.

Iceberry erbjuder en tillgänglighetstestningskurs så att du kan lära dig mer om tillgänglighet och även lära dig hur du testar för tillgänglighet, vilka verktyg du kan använda och hur du säkerställer att du kan uppfylla de tillgänglighetskrav som ställs på digitala produkter och tjänster.
INTRESSERAD?

KOMMUNIKATION FÖR PRODUKTUTVECKLARE

“Communication is key”, som man brukar säga. När det gäller mjukvaruutveckling och testning är det inte annorlunda. Vad är t ex testning utan bra och effektiv kommunikation av resultaten?

I den här kursen kommer vi att ge dig en verktygslåda med en mängd olika kommunikationsverktyg och coacha dig i hur du använder dem så att din organisation kan få ut så mycket nyttig information som möjligt om det kvalitetshöjande arbete som sker hos er.

Hur pratar vi om framsteg och utveckling i vårt projekt? Hur pratar vi om “systemets hälsa”? Vad är Safety Language? Detta och mycket mer behandlas i denna kurs. Oavsett om det handlar om dialog mellan medarbetare eller dokumentation i någon form kommer den här kursen hjälpa dig att stärka din kommunikationsförmåga kring arbete med kvalitet.
INTRESSERAD?

TESTNING FÖR UTVECKLARE

De flesta utvecklare förväntas idag kunna testa sina egna eller andra medarbetares leveranser innan de går i produktion. I den här kursen hjälper vi dig som utvecklare att lära dig mer om testning, så att du kan leverera ännu bättre testarbete till ditt team. Du kommer att lära dig mer om hur du kan byta till en testares tankesätt, hur du gör bättre uppskattningar av ditt arbete, samt vad som är bra att automatisera och vad du måste utforska på egen hand.

Vi kommer att finslipa dina färdigheter i testning och ge dig en uppsättning verktyg för att bli en bättre utvecklare.
INTRESSERAD?

ISTQB

Iceberry (tidigare Inceptive) har varit en ackrediterad ISTQB®-utbildningsleverantör i ett decennium. Vi har framgångsrikt utbildat och certifierat hundratals IT-proffs på grundnivå. Genom att gå kursen hos oss ökar din chans att bli medlem i den snabbt växande communityn av certifierade testproffs. 
INTRESSERAD?

KONTAKTA OSS

Är du och ditt företag intresserade av att gå någon av de kurser vi tillhandahåller? Saknar ni en kurs eller finns det något på området utveckling och testning som ni behöver support, analys eller utbildning i? Hör av er!
KONTAKT