OM OSS

Lär känna Iceberry, ditt digitala hus som finns i Stockholm och Göteborg och som i över 15 år har haft en dröm om att få hjälpa företag att växa genom bättre mjukvara.

VAD ÄR ICEBERRY?

VÅRT DIGITALA HUS

På Iceberry är vi idag drygt 40 medarbetare där många har varit hos oss sedan starten 2006. Vi kallar oss för ett digitalt hus med fyra rum som beskriver våra fyra affärsområden, där stommen är människorna som håller samman huset, och där grunden är de gemensamma värderingarna allting är byggt på.

VÅR DRÖM

Inceptive, ett Göteborgsbaserat konsultbolag, startades 2006 med målet att hjälpa företag att skapa kvalitetssäkrad mjukvara. Ett antal år senare, 2014, föddes idén om ett sammanhang där individen står i centrum med bolaget som dess stöttepelare. Detta resulterade i starten av ett Stockholmsbaserat konsultbolag vid namn Iceberry, fokuserat på att hjälpa kunden genom hela utvecklingslivcykeln. 2022 slås bolagen ihop under det gemensamma namnet Iceberry och med en gemensam dröm; att leverera service av toppkvalitet till såväl kunden som våra medarbetare. Budskapet är enkelt; vi gör din framgång till vårt mål.

VÅR TRO

Vi tror på att rätt sammansättning av människor kan åstadkomma nästan vad som helst. Vi tror på en familjär gemenskap, på delad glädje i blandade kontext och på en nyfikenhet som göder professionalism. Vi tror också på en transparens som genomsyrar bolaget och alla individer, och att den bygger på omtänksamhet och en strävan efter inkluderande.

Man looking at a computer

KONTORET I GÖTEBORG

I Göteborg finns vi vid vackra Lindholmspiren, tech-huben där också Lindholmen Science Park, Chalmers Tekniska Högskola och landmärket Karlatornet ligger. Vi har goa luncher på bryggorna och många av oss tar färjan över Göta Älv till kontoret på morgonen. Kontoret är fräscht, trevligt inrett och en miljö vi gärna bjuder in till. Dessutom har vi en magisk takterrass på översta våningen för lite större, trevliga fester och event.

KONTORET I STOCKHOLM

I Stockholm utgår vi ifrån kontorshotellet I Know A Place som ligger högst upp i den 5:e Hötorgsskrapan, mitt i centrala Stockholm. Med stans (enligt oss) bästa och mest ostörda utsikt sitter vi på 17:e våningen i en miljö vi älskar; lyxigt men familjärt. Här finns platser när vi samlar våra konsulter eller när Göteborgsgänget kommer upp och vi har gemensamma fester och event.

ORD FRÅN OSS

“Jag har alltid varit intresserad av att arbeta inom konsulting genom en proffsig verksamhet. För mig var det också viktigt att som konsult kunna styra min karriärbana, och att få vara transparent kring detta med mina chefer. Med glädje kan jag säga att Iceberry uppfyllde detta redan från dag ett, och väldigt mycket mer därtill!”

Per, Senior fullstack-utvecklare

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS!

Vi bjuder ofta in till AW’s i en form vi kallar iPub där kollegor, vänner och kunder är välkomna. Vi har även kompetensdagar, nätverksluncher och andra event, men en spontan kaffe på kontoret kan vara lika trevlig. Hör av dig, följ oss på LinkedIn och så hoppas vi att vi ses!