INNOVATION PÅ ICEBERRY

Läs om hur vi på Iceberry arbetar med olika innovationsprojekt inom främst Augmented Reality (AR). Under 2023 utvecklar vi egna produkter, levererar banbrytande projekt åt kund och fortsätter vidareutveckla det otroligt lyckade samarbetet med Postery - allt inom AR och tillsammans med kollegor på Iceberry.

VÅR SYN PÅ INNOVATION

Vi är övertygade om att Augmented Reality (AR) öppnar upp möjligheter för nya användningsområden och att tekniken kommer ha en stor inverkan på vårt framtida samhälle. Med detta i åtanke och vår expertis inom området, både teknisk och kommersiell, ser vi Iceberry som en perfekt plattform att innovationsprojekt nischade mot AR-teknik. Vi har ett internt team som driver processerna och tillsammans med våra tekniska experter tar vi ideér till verklighet och affärsnytta.

Postery.com

Postery, en av Sveriges största e-handlare för posters, låter nu sina kunder virtuellt prova deras produkter innan man genomför ett köp. Iceberry producerade tusentals 3D-modeller som nu är tillgängliga att prova i Augmented Reality för iOS-enheter. Samarbetet fortsätter in i 2023 för fortsatt utveckling av tjänsten.

“AR increases our conversion with 450% and the ‘time on site’ with 350%.”

- Sebastian Johansson, CEO at Postery

Augmented Reality - Webbaserat med 8th Wall

Under många år har vi utforskat utvecklingsplattformar för AR-teknik och är nu vana att bygga både native-appar och webbaserade upplevelser. Under hösten 2022 genomförde vi vårt första projekt med webbplattformen 8th Wall, detta åt Helsingborgs stad, och med förståelsen för dess potential har vi nu valt att fortsätta satsningen där och kommer under våren 2023 leverera ytterligare två projekt med plattformen.

KONTAKTA OSS